The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelse til software branchen

IT oversættelsesservice

Forøg dit overskudspotentiale med vores hurtige, prisbillige flersprogede oversættelsesservice. Vores team af specialister har erfaring med at arbejde med diverse IT firmaer og kan levere oversættelser til alle inden for software branchen. The Native Translator er fokuseret på at sikre, at produkter når markedet hurtigere inden for målområderne, og at priserne holdes konkurrencedygtige, samtidig med at oversætterne leverer fleksible løsninger.

Vores teknologi- og softwareteam kan håndtere oversættelses- og lokaliseringsprojekter på mere end 100 sprog. Oversætterne hos The Native Translators vælges gennem en grundig udvælgelsesproces, som sikrer, at din opgave bliver præcist oversat på et højt teknisk niveau ved brug af den korrekte brancheterminologi.

Hver enkelt end-to-end løsning bliver skræddersyet til dig til hjemmesider, brugermanualer og installationsvejledninger så vel som til markedsføringsmateriale, teknisk dokumentationsmateriale og datablade.

Software-lokalisering er et nøgleområde, som har bestemte arbejdsprocesser og fasebehandling til tilpasning af en hvilken som helst bruger-interface. Dette sørger for at de rigtige filer bruges, og vil forbedre omarbejdelse, det tekniske dokumentationsmateriale og afprøvning.

Vi bruger avancerede oversættelsesværktøjer så vel som et avanceret styringssystem for at kunne håndtere dine oversættelsesprojekter på en prisbillig måde. Dette giver høj sikkerhed i at sende og modtage indhold og er en nem måde at følge fremdriften og overvåge pengeforbruget på hvert projekt. Det er også en fantastisk vigtig kilde til din oversættelseshukommelse og terminologi, som sparer tid, reducerer omkostninger og forbedrer overensstemmelsen på alle dine produkt- og servicebeskeder.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 såvel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansoversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse og medicinsk oversættelse til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriserede oversættelser online.