The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi forbedrer dine internationale forbindelser

Oversættelse til telesektoren

The Native Translator vil hjælpe dig med at forbedre internationale forbindelser med hurtige og nøjagtige oversættelser.

Væksten inden for teknologisk konvergens og trådløse applikationer skaber spændende muligheder for The Native Translators teleselskabsafdeling for at vokse efter en international målestok. En kombination af vores specialiserede mobil- og teleselskabsteam og vores unikke teknologi sikrer, at alle kunder når deres globale målsætninger.

Hver enkelt lingvist bliver udvalgt efter deres erfaring inden for mobil- og telesektoren. Ekspertise og specialviden, som spænder over mere end 100 sprog, sikrer oversættelser af høj kvalitet, samtidig med at deres dybtgående viden gør, at nye produkter og tjenester når internationale markeder hurtigere end nogensinde før. Alt dette koordineres af en projektleder, som fører tilsyn med alle oversættelser til telesektoren samt meddelelser fra start til slut. Desuden sørger de for overensstemmelse og nøjagtighed gennem hele processen.

Succes inden for denne branche er afhængig af konkurrencedygtighed, og The Native Translator tilbyder fleksible løsninger for at sikre, at dine produkter og tjenester bliver leveret til den aftalte pris, til tiden og er af højeste kvalitet. I løbet af processen analyserer vi din oversættelsesproces og arbejdsgang og vejleder om, hvor der kan spares både penge og tid.

Vi tilbyder en hel række tjenester inden for din sektor, herunder oversættelse og lokalisering af markedsføringsmateriale, teknisk information, juridisk og finansielt dokumentationsmateriale og software.

Vores projektledere og oversættere har erfaring med: 

  • Mobile softwareinterfaces til oversættelse, indhold og hjemmesider til særlige telefon- og mobilfirmaer, chat, sms, internetadgang, produktinformation, dokumenter, brugervejledninger og hjemmesider
  • VoIP hjemmesider, serviceoversigter, brugerdokumentationsmateriale og tolkningstjenester til supportcentre
  • Brugervejledninger til udstyr, produktspecifikationer, mobiltelefoner og MP3/4-afspillere
  • Kontaktcentre til support, til tjenester, IVRS prompts, netværksinformation og infrastruktur

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vores oversættere kan udføre oversættelser til telesektoren hurtigt og til den aftalte pris.