The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Verdens førende online oversættelsesbureau

Oversættelser af høj kvalitet til kunder verden over.

Som en af verdens førende oversættelsesbureauer styrer og producerer vi oversættelser af højeste kvalitet. Vi sikrer os, at vi forstår de individuelle behov hos hver af vores mere end 10.000 kunder fordelt over 68 lande, inden vi starter. Det er denne fokus på detaljen, som sikrer, at vores erfarne oversættelsesteam ikke bare imødekommer, men overgår alle forventninger hos vores kunder. Hvert projektteam styrer oversættelsesprocesserne fra start til slut.

Fokus er på at udføre en række skrappe kvalitetstjek hele processen igennem for at kunne producere præcise oversættelser, og for at kunne overholde dine deadlines.

Oversættelsesprocessen inkluderer:

  • Forståelse af den individuelle filtype og det individuelle format på din oversættelse
  • At arbejde ud fra dit valg af stil og terminologi
  • At samarbejde med branchespecialiserede modersmålsoversættere med dokumenteret ekspertise
  • Problemfrit at inkorporere dine stilvejledninger og specialfremstillede tjeklister
  • At bruge din eksisterende oversættelseshukommelse og opdatere eller fremstille ny hukommelse
  • At lade interne oversættere foretage uafhængig gennemlæsning 

Vores projektledere har stor erfaring over en bred vifte af markeder, virksomhedsfunktioner og regioner. De yder gratis vejledning omkring de bedste fremgangsmåder for projekter af alle størrelser.

I vores styringssystem til oversættelse bruger vi verdensklasse software, som understøtter vores lokaliseringstjenester. Denne software er designet med vores kunder i tankerne. Resultatet er et problemfrit, robust system, som er effektivt, sikkert og prisbilligt. Dette er uvurderligt for vores kunder. Vi evaluerer og udvikler konstant vores teknologiudbud for at sikre, at vi kan fortsætte med at tilbyde vores kunder software, som forbedrer oversættelsesprocessen.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, som er en del af det schweiziske The Translator Group, der er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.