The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator leverer billige sprogtjenester

Billig kvalitetsoversættelse

Pris og kvalitet er nøglefaktorer inden for oversættelser. Derfor sikrer projektlederne hos The Native Translator overensstemmelse med stramme tidsplaner, samtidig med at de imødekommer regulative krav og tilbyder billige sprogtjenester.

Da kunder er meget forskellige, sørger vores dygtige projektledere for at skabe en skræddersyet fremgangsmåde, som så kan blive brugt. Regelmæssige gennemsyn sikrer et højt niveau af kundetilfredshed. Denne ekspertise bliver styrket af vores yderst sikre net baserede server, og den yder det højeste niveau af sikkerhed i forbindelse med overførsel og lagring af filer. Vi har også en omfattende sikkerhedspolitik på plads til al din data.

Vores avancerede styringssystem gør det nemt at føre tilsyn med udgifter og holde styr på dine oversættelsesprojekter med realtidsrapportering. Dette er særlig nyttigt, når information skal leveres tilbage til dem, der beder om det.

Hurtig levering

Udover et team af oversættere og en dedikeret projektleder tilbyder vi kort leveringstid og overholdelse af vores kunders kvalitetskrav.

Kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser

Vores oversættere og translatører har en universitetsuddannelse som oversættere og har lang erfaring med kvalificeret oversættelse. Vores organisation er certificeret i henhold til ISO17100 med Austrian Standard som certificerende organ, og vi giver kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os på Opens window for sending email e-mail.

Du kan få dit tilbud på under 1 minut og bestille din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af tekster og dokumenter.