The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelse til den globale markedsplads

Før din virksomhed ud på den globale markedsplads ved at bruge oversættelsestjenester fra The Native Translator.

Producenters behov for at operere og sælge på det globale marked er mere presserende en nogensinde før. The Native Translator har ekspertisen og teknologien til at bakke op om din globale virksomhedsstrategi og gøre dig i stand til at formidle kompleks information på mange sprog og på mange områder.

Hurtig og nøjagtig global oversættelse

Oversættere hos The Native Translator, som er specialister i produktion, kan give dig et konkurrencedygtigt forspring ved at levere hurtige, nøjagtige oversættelser. De opfylder branchebestemmelser og er desuden prisbillige. Oven i købet etablerer vores projektledere kontakt mellem dit og vores team for at sikre overensstemmelse med alle dine lokaliseringskrav på mere end 100 sprog.

For at opnå imponerende visuelle resultater har The Native Translator også et team af specialister inden for Desktop publishing. I samarbejde med vores produktionsprojektledere sørger de for, at alt indhold er nøjagtigt oversat, gennemlæst og publiceret i det rigtige format.

Uanset om du befinder dig på det afgørende tidspunkt for lanceringen af et nyt produkt, eller om du er ved at give dig i kast med et nyt marked, har The Native Translator et hav af tjenester til rådighed, så du kan nå at komme ind på de internationale markeder til tiden uden at sprænge budgettet.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 såvel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansoversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse og medicinsk oversættelse til mere end 100 sprog.