The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Bulgarsk it-oversættelse

Bulgarsk it-oversættelse

The Native Translatorleverer professionel oversættelse og lokaliseringsservices ide følgende områder: Internet-teknologier, telekommunikation, software, grafik, e-handel, netværkeog systemadministration osv.
Ydermere vil vores service The Web Shop Language Solution™ hjælpe dig med at kommunikere med dine kunder over hele verden.

Vores team med kvalificerede specialister omfatter ledere, professionelleoversættere, editorer, programmørerog web-designere som eristand til at opfylde alle krav. For at bevies vores dygtighed samarbejder vi kun md kompetente sprogsksperter, som har et væld af erfaring iområdet med it og telekommunikation, eller som har gennemgået uddannelse i it-oversættelse

Bulgarsk it-oversættelse du kan stole på

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder bulgarsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret bulgarsk oversættelse til mere end 100 sprog.