The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Bulgarsk sundhedspleje oversættelse

Bulgarsk sundhedspleje oversættelse, leveret online af professionelle sundhedsplejere.

Effektiv sundhedsplejekommunikationer er forskellen mellem liv og død.Dårlige bulgarske oversættelseraf patientoplysninger, medicinalespørggeskemaer eller brugervejledninger formedicinaleanordninger kan resultere i en livsfarlig fejltagelse, og kan rent faktisk udsætte dig for juridisk handling med meget alvorlige konsekvenser.

Denmedicinale og sundhedspleje-industrien er afhængig af nøjagtig bulgarsk oversættelse af sundhedspleje og lokalisering. Når det drejer sig om medicinale redskaber, anordninger, lægestøttede services og patientens velbefindende, skal oversættelsen være præcis, kulturelt passende, og håndteres omhyggeligt og følsomt for det fremmede sprogs publikum.

The Native Translator er en del af den schweiziske oversættergruppe. Vi er certificeret både i Nordamerika og Europa, og overholder de højeste standarder indenfor oversættelse af bulgarsk sundhedspleje.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder bulgarsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret bulgarsk oversættelse til mere end 100 sprog.