The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Dansk website-oversættelse

Dansk website-oversættelse

Vores erfarne danske website-oversætterer har den nødvendige erfaring og kvalifikationer til at håndtere enhver type website-oversættelse, maskinteknisk, medicinal, turisme osv.Med et indgående kendskab af sprog og kulturer, leverer de et site, som maksimerer trafikken fra søgemaskiner, og giver brugeren en behagelig oplevelse og bringer forretningsresultater.

Udover dansk indholds-oversættelse i et antal formater (HTML, XHTML, XML, Flash, Java, CSS, ASP osv.), vi inkluderer SEO-teknikker i vores website-oversættelseog lokaliseringsprocesser.

Vi kan selvfølgelig ikke kun oversætte dit website til dansk, men også til mere end 100 andre sprog – Website-oversættelse på flere sprog.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder dansk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret dansk oversættelse til mere end 100 sprog.