The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk farmaceutisk oversættelsesservice

Professionelle farmaceutiske oversættere

Vores engelske farmaceutiske oversættere kan give dig den ultimative service. Vi har et stort team af faguddannede oversættere som kan levere lige præcis det, du har behov for fra en engelsk farmaceutisk oversættelsesservice.

The Native Translator har certificeringer fra både Europa og Nordamerika, så du kan være sikker på den bedste kvalitet. Vi forstår hvor vigtigt, det er med en fuldstændig nøjagtig oversættelse, der ikke har margen for misforståelser.

Vi oversætter typisk følgende: 

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Vil du gerne i gang med at benytte vores engelske farmaceutiske oversættelsesservice, og kunne du tænke dig at få et tilbud, kan du gå direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil du få en pris allerede inden for et minut, efter du har oploadet de tekster, der skal oversættes. Du kan blot være rolig – de vil blive behandlet med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, du godt kunne tænke dig at stille os, inden vi går i gang med din oversættelse, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

Udover engelsk kan vi også oversætte dine tekster til mere end 100 andre sprog. Vores team består af over 5000 oversættere fra hele verden.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder engelsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret engelsk oversættelse til mere end 100 sprog.