The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk hotel oversættelse

Hotelkæder som Hyatt, Hilton og Accor benytter os jævnligt for at få deres hjemmesider eller marketingsmateriale oversat. Gør ligesom dem og få din kommende markedsføringskampagne oversat hos os. Du kan reklamere for dit hotel med en engelsk oversættelse foretaget af specialiserede oversættere, der alle har marketingsekspertise.

Vi kan mere end bare at oversætte

Hos The Native Translator kan vi levere skræddersyede engelske oversættelser og effektive marketingsløsninger for hoteller over hele verden. Vi kan endda hjælpe hoteller med at forvandle deres hjemmesides besøgende til virkelige reservationer.

Typiske oversættelsesprojekter vi foretager:

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Hoteller verden over oversætter deres hjemmesider til engelsk og er begyndt at køre direkte reklamekampagner i Storbritannien for at nå flere kunder.

Ønsker du at komme ud til et større marked, kan du starte med en oversættelse hos os. Gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, og opload de dokumenter, der skal oversættes. Vi skal bruge dette, for at kunne bedømme længden og prisen på dit projekt.

Har du nogle spørgsmål, der ikke er besvaret foroven, så kontakt os direkte via Opens window for sending emaile-mail for mere information.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder engelsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret engelsk oversættelse til mere end 100 sprog.