The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk IT oversættelse

Et væld af engelske IT specialister

Hos The Native Translator består vores team af over 5000 specialister, der inkluderer alt fra projektledere til oversættere, korrekturlæsere, programmører samt webdesignere. For at kunne levere en engelsk IT oversættelse benytter vi ikke andet end velegnede sprogeksperter, der har en uddannelse inden for IT.

Vi har siden 2005 været et af Europas mest anvendte IT oversættelsesbureauer. Vi bliver ofte valgt af alt fra store internationale selskaber til mindre virksomheder og privatpersoner. En af grundene til dette er, at vi står til rådighed hele døgnet rundt.

En IT oversættelsesservice uden lige

The Native Translator kan tilbyde servicen The Web Shop Language Solution™, som du kan bruge til at kommunikere med dine kunder verden over. Derudover kan vi desuden oversætte dine IT tekster til engelsk inden for følgende: 

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Er din sektor ikke repræsenteret foroven, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke har eksperter klar til at oversætte dine dokumenter. Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores processer eller service. Kunne du tænke dig at modtage et tilbud på din oversættelse, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade dine dokumenter. Du vil få en pris allerede inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder engelsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret engelsk oversættelse til mere end 100 sprog.