The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Engelsk kontraktoversættelse

Nå et nyt marked

The Native Translator er et af Europas førende oversættelsesservices, som kan tilbyde dig en professionel engelsk kontraktoversættelse. Hvad end om kontrakten er kort eller lang, så står vi klar til at oversætte den for dig. Vores faste kunder inkluderer blandt andet store advokatfirmaer, mellemstore virksomheder til privatpersoner, så intet er for stort eller for småt.

Som en del af oversætterbureauet The Translator Group har vi certificeringer i Europa og Nordamerika. Dette garanterer dig den bedste service og kvalitet – hver eneste gang.

Forståelse for engelsk jura

Vores engelske kontraktoversættere har alle en uddannelse inden for jura samt har forståelse for flere juridiske systemer. De forstår desuden kulturen og skikkene i forskellige lande for at kunne levere en korrekt kontraktoversættelse. Uden denne forståelse kan noget af betydningen gå tabt, hvilket kan have alvorlige konsekvenser. Ved at benytte vores oversættelsesservice kan du undgå dette.

Kom i gang med at få din kontrakt oversat til engelsk ved at oploade den til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil den blive behandlet med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, du ønsker at få besvaret, inden vi går i gang, kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mailUdover at oversætte engelske kontrakter, kan vi også oversætte til mere end 100 andre sprog.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder engelsk finans oversættelse, Opens internal link in current windowjuridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret engelsk oversættelse til mere end 100 sprog.