The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk medicinal oversættelse

Vores team består af faguddannede specialister

Gennem den schweiziske oversættergruppe The Translator Group har The Native Translator certificeringer fra både Europa og Nordamerika. Siden 2005 har vi specialiseret os i at oversætte medicinale tekster til engelsk. En af grundene til at nogle af verdens største medicinalfirmaer benytter vores service, er at vi kan håndtere alt fra små til store projekter. Vi servicerer også typisk mindre virksomheder og privatpersoner, da intet er for stort eller for småt for os.

Kvalitet er vores kendetegn

I den medicinale verden ved vi, at oversættelser af kvalitet ikke er en luksus men har en afgørende betydning, da fejl og misforståelser kan have kritiske konsekvenser, som i de allerværste tilfælde kan have fatale følger.

Vores engelske oversættere, som vil håndtere dit projekt, har fuld forståelse for dette, da de alle har en medicinal baggrund. Derudover vil alle vores oversættelser gennemgå en grundig kvalitetskontrol foretaget af kvalificerede korrekturlæsere.

Vi oversætter typisk følgende medicinale tekster til engelsk:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Kunne du tænke dig at anvende vores service, kan du gå direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få en pris og leveringstid.

Har du nogle spørgsmål omkring vores service, som ikke blevet besvaret her på siden, kan du også kontakte os på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder engelsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret engelsk oversættelse til mere end 100 sprog.