The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk patent oversættelse

Du er altid garanteret, at dit patent bliver oversat korrekt til engelsk med en patent oversættelse fra The Native Translator. Med både europæiske og nordamerikanske certificeringer i ryggen, er du desuden sikret den højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsgaranti

En engelsk patent oversættelse fra os foretages af en oversætter, der har erfaring i at oversætte patenter, og som har kendskab til lovgivning, fremgangsmåder og direktiver.

Som en del af vores grundige kvalitetskontrol bliver alle oversatte dokumenter gennemgået af en kvalificeret korrekturlæser. Med denne kontrol er du sikret at alle oversættelser altid er fuldstændig korrekte.

Ønsker du en yderligere forsikring for, at dit dokument er oversat med absolut nøjagtighed, kan oversættelsen gennemgå endnu en kvalitetskontrol. Vores service kan inkludere, at en engelsk patentadvokat gennemgår dine erstatningskrav og andre vigtige dokumenter.

Kom i gang med din engelske patent oversættelse ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og få et tilbud. Du vil allerede modtage en pris inden for et minut, efter du har oploadet dine dokumenter til vores system. Du kan vare være rolig, dine dokumenter vil blive behandlet med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail og få dem besvaret her.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder engelsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret engelsk oversættelse til mere end 100 sprog.