The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk sundhedspleje oversættelse

Specialister inden for sundhedsplejen

The Native Translator har specialiseret sig i at oversætte engelske dokumenter til sundhedsplejen. Vi har certificeringer i både Europa og Nordamerika og kan garantere dig, at vi lever op til den højeste standard

Effektiv kommunikation er alt afgørende

Hos The Native Translator har vi forståelse for vigtigheden af en korrekt oversættelse. Dokumenter til sundhedsplejen skal altid være 100 % korrekte, og derfor skal en oversættelse også være det. Ellers kan det have alvorlige konsekvenser og i værste tilfælde kan de være fatale. Vi benytter kun faguddannede engelske oversættere med speciale i sundhedsplejen, og som kan anvende den rette terminologi.

Når der skal oversættes patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger, er vi et af de mest anvendte oversættelsesbureauer. Vi vil sørge for at oversættelsen er præcis og kulturelt passende, samt at dokumenterne bliver håndteret omhyggeligt og med fuld fortrolighed.

Arbejder du inden for sundhedsplejen og har et dokument, der skal oversættes til engelsk, kan du modtage et skræddersyet tilbud ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her kan du få en pris inden for et minut.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores service eller processer, er du mere end velkommen til at kontakte os på Opens window for sending emaile-mail. Vi står til din rådighed døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder engelsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.