The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Finsk website-oversættelse

Nå ud til et større publikum

The Native Translator er online afdelingen hos den schweiziske oversættergruppe The Translator Group, og vi har siden 2005 oversat mere end 1000 websites, der dækker over forskellige fagområder. Vi har specialiseret os i at oversætte websites til finsk eller et af de andre 100 sprog, som vores globale team har erfaring med.

Vores finske oversætterteam har flere års erfaring med at oversætte hjemmesider for hoteller, reklamebureauer, webshops osv. Med et indgående kendskab til det finske sprog og den finske kultur er de desuden i stand til at optimere din hjemmesides indhold samt gøre det mere brugervenligt og optimeret til søgemaskiner som Google og Bing.

Vores finske team kan oversætte formater som:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Ønsker du at komme i gang med at få indholdet på dit website oversat til finsk, kan du gå till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, og følge vores instrukser der. Efter du har oploadet dine dokumenter til vores system, vil du modtage et tilbud fra os med pris og leveringstid – alt sammen inden for et minut.

Vores oversættelsesservice kan desuden inkludere søgemaskineoptimering (SEO), og vi kan oploade oversættelserne direkte til dit CMS (Content Management System). Vores kunder vælger typisk denne ekstra service for at øge antallet af besøgende til deres website. Du kan kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål omkring dette.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.