The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk farmaceutisk oversættelsesservice

Erfarne farmaceutiske oversættere

Vores franske farmaceutiske oversættere kan levere en enestående service, da de har flere års erfaring i at oversætte samt er uddannede farmaceuter. Vores team består af over 5000 faguddannede oversættere, der kan dække alle de krav, du har til en oversættelse.

Vores franske farmaceutiske oversættelsesservice er ledende i Europa og Nordamerika, da vi altid garanterer den bedste kvalitet. Vores garanti kommer fra en forståelse for vigtigheden af nøjagtighed, der ikke har margen for misforståelser.

Vi vil typisk oversætte følgende farmaceutiske dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Kunne du tænke dig at komme i gang med vores franske farmaceutiske oversættelsesservice, og vil du gerne modtage et tilbud, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil vi give dig en pris, når du har oploadet de dokumenter, der skal oversættes, til vores system.

Hvis du har nogle spørgsmål, du gerne vil stille os, inden vi starter på din oversættelse, kan vi kontaktes via Opens window for sending emaile-mail. Her står vi til rådighed døgnet rundt.

Udover fransk kan vi desuden oversætte farmaceutiske dokumenter til mere end 100 andre sprog, da vores globale team består af over 5000 oversættere fra hele verden.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder fransk finans oversættelse, juridisk oversættelse, Opens internal link in current windowmedicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret fransk oversættelse til mere end 100 sprog.