The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk hotel oversættelse

Ledende turisme oversættelsesservice

Internationale hotelkæder som Hyatt, Hilton og Accor anvender jævnligt The Native Translators service for at få deres hjemmesider eller marketingsmateriale oversat. Du kan gøre som dem og oversætte din kommende markedsføringskampagne med vores service. Reklamer for dit hotel med en fransk oversættelse, der håndteres af erfarne oversættere, som alle har marketingsekspertise.

Vores service kan mere end at oversætte

Vi kan levere skræddersyede franske oversættelser, der passer til alle behov samt effektive marketingsløsninger for hoteller fra hele verden. Derudover kan vi hjælpe hoteller med at optimere deres hjemmeside, som kan forvandle flere besøgende til virkelige reservationer.

Vi foretager typisk følgende type projekter: 

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Du kan gøre som hoteller fra hele verden, der er begyndt at oversætte deres hjemmesider til fransk og kører reklamekampagner i Frankrig for at udvide deres kundebase.

Vil du gerne bryde ind på et større marked, kan du komme i gang med en oversættelse fra The Native Translator. For at starte på dit oversættelsesprojekt, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, og oploade de dokumenter, der skal oversættes. Vi skal bruge disse for at kunne udregne længden samt prisen på dit projekt.

Vil du gerne stille os nogle spørgsmål, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail for mere information.

The Native Translator er en del af det schweiziske Opens internal link in current windowoversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder fransk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinsk oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret fransk oversættelse til mere end 100 sprog.