The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk IT oversættelse

Franske IT specialister

Siden 2005 har The Native Translator været et af Europas ledende IT oversættelsesbureauer, som ofte bliver anvendt af alt fra store globale selskaber til mindre virksomheder og individer. Vores team består af over 5000 specialister, der inkluderer alt fra projektledere, oversættere, korrekturlæsere, programmører til webdesignere. Til en fransk IT oversættelse anvender vi udelukkende velegnede sprogeksperter, der har en IT baggrund.

En IT oversættelsesservice med mere

Udover en oversættelse kan vi også tilbyde servicen The Web Shop Language Solution™, som kan bruges til at kommunikere med dine kunder på forskellige sprog. Derudover kan vi oversætte dine IT tekster til fransk inden for følgende områder:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Har vi ikke nævnt din sektor foroven, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke har specialister klar til at oversætte dine IT dokumenter. Ønsker du at kontakte os, kan du gøre dette via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har spørgsmål vedrørende vores service.

Kunne du ellers tænke dig at få et tilbud på dit projekt, kan du gå direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade de dokumenter, der skal oversættes. Her vil du modtage en pris inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder fransk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinsk oversættelse, Opens internal link in current windowteknisk oversættelse og statsautoriseret fransk oversættelse til mere end 100 sprog.