The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelse af kontrakter og aftaler til fransk

Vi er specialister i juridisk oversættelse og tilbyder autoriseret oversættelse af kontrakter til fransk, ISO17100-certificeret oversættelsesbureau

Vi specialiserer os i juridisk oversættelse til fransk, og leverer juridiske og bekræftede oversættelser til domstole, advokatfirmaer samt små og store virksomheder samt privatpersoner. Som et af Europas førende oversættelsesbureauer kan vi tilbyde dig en professionel juridisk oversættelse fra dansk til fransk online.

Vi tilbyder juridisk oversættelse fra dansk til fransk af mange forskellige slags dokumenter:

    •    aftaler og kontrakter
    •    domme og andre processkrifter
    •    finansielle dokumenter
    •    fuldmagter, attester og erklæringer
    •    salgs- og leveringsbetingelser
    •    vedtægter og selskabsdokumenter

Forståelse for fransk jura

Alle vores franske oversættere har en uddannelse inden for jura og fransk som modersmål. For at kunne levere en nøjagtig kontraktoversættelse har de et indgående kendskab til både sprog og jura hvilket er afgørende for at opnå et højt kvalitetsniveau i en juridisk oversættelse. Vi bruger derfor kun certificerede franske translatører, der har opnået et indgående kendskab til juridiske forhold og har mangeårig praktisk oversættelseserfaring.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Her bestiller du en juridisk oversættelse til fransk

Du kan bestille både en fagoversættelse og en autoriseret oversættelse til fransk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

Kontakt og mere information

Du kan kontakte os på Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret juridisk oversættelse til fransk direkte over internettet.