The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk marketingsoversættelse

Kom ind på det franske marked

Har du planer om at komme ind på det franske marked, vil vores oversættelsesservice være den rette for dig. Vi har siden 2005 specialiseret os i at levere franske marketingsoversættelser til store internationale virksomheder, mindre hoteller til små butikker. I vores team findes nogle af de bedste franske oversættere inden for reklamebranchen, og vi har certificeringer fra både Europa og Nordamerika, hvilket altid garanterer dig den bedste kvalitet.

Professionelle og kreative oversættelser

For at kunne tilpasse en marketingsoversættelse til det franske marked er det vigtigt, at budskabet i din kampagne synkroniseres med de ønsker og forventninger, franskmænd kan have. Vores sprogeksperter kan formå at lege med ord, der inkluderer dobbeltbetydning, metaforer, ordspil, og de kan samtidig kæle for den lokale kultur, da de har et indgående kendskab til sproget og forstår at videreformidle budskabets sande betydning.

For eksempel kan vi oversætte følgende tekster:

  • Markedsføringsmateriale
  • Pressemeddelelser
  • Emballage
  • Brochurer
  • Kataloger
  • Hjemmesider
  • Mobile applikationer

Vi kan oversætte flere typer tekster end blot de ovenstående. Du kan kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du kunne tænke dig at vide mere om dette eller om vores service.

Ellers kan du få et tilbud gennem vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du skal blot oploade dine tekster til vores system, hvorefter du vil modtage en pris inden for et minut. 

The Native Translator er en del af det schweiziske Opens internal link in current windowoversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder fransk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinsk oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret fransk oversættelse til mere end 100 sprog.