The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk patent oversættelse

Professionel patentservice

Du har garanti på, at dit patent bliver oversat nøjagtigt til fransk med en patent oversættelse fra The Native Translator. Vi har både europæiske og nordamerikanske certificeringer i ryggen, så du er desuden sikret den bedste kvalitet til tiden.

Kvalitetsgaranti

En fransk patent oversættelse vil blive behandlet af en oversætter, der både har erfaring med at oversætte patenter, og som desuden har kendskab til lovgivning, fremgangsmåder og direktiver. Derudover inkluderer vores service en grundig kvalitetskontrol, hvor alle oversatte dokumenter bliver gennemgået af en kvalificeret korrekturlæser. Denne kontrol sikrer dig, at alle oversættelser altid er korrekte.

Vil du have en yderligere forsikring for, at dit dokument er blevet oversat fuldstændig nøjagtigt, kan en patentadvokat gennemgå dine erstatningskrav og andre vigtige dokumenter.

Du kan komme i gang med din franske patent oversættelse ved at gå direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få et tilbud. Her vil du modtage en pris inden for et minut, efter dine dokumenter er blevet oploadet til vores system. Vær helt rolig, dine dokumenter bliver behandlet med fuld fortrolighed.

Kunne du tænke dig at stille os nogle spørgsmål, der ikke er blevet besvaret foroven, kan du kontakte os hele døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder fransk finans oversættelse, Opens internal link in current windowjuridisk oversættelse, medicinsk oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret fransk oversættelse til mere end 100 sprog.