The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk sundhedspleje oversættelse

Uddannet inden for sundhedsplejen

The Native Translator er specialister i at oversætte dokumenter til fransk for personale i sundhedsplejen. Vi er certificeret i både Europa og Nordamerika, og med dette kan vi garantere dig den bedste kvalitet.

Ingen margen for fejl

Vi har fuld forståelse for, hvor vigtigt det er, at en oversættelse til sundhedsplejen altid skal være 100 % nøjagtig. Den mindste fejl kan skabe forvirring og misforståelser, som kan have alvorlige konsekvenser, der i de værste tilfælde er fatale. Du kan være fri for bekymring, når du benytter vores service, da vi udelukkende benytter faguddannede franske oversættere, der har speciale i sundhedsplejen, og som ved hvordan man anvender den rette terminologi.

Vi er et af de mest anvendt oversættelsesbureauer, når det kommer til at oversætte patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger. Dette skyldes, at vi altid sikrer, at oversættelsen er præcis og kulturelt passende, samtidig med at dokumenterne bliver håndteret omhyggeligt med fuld fortrolighed.

Har du et dokument, der skal oversættes til fransk, som er relateret til sundhedsplejen, kan du få en pris ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil du modtage et skræddersyet tilbud inden for et minut.

Kontakt os på Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål. Vi står til rådighed døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder fransk finans oversættelse, juridisk oversættelse, Opens internal link in current windowmedicinsk oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret fransk oversættelse til mere end 100 sprog.