The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk turisme oversættelse

Professionel service til turistråd og hoteller

The Native Translator er et ledende oversætterbureau, der er kendt i både Europa og Nordamerika for at levere den bedste kvalitet til tiden. Med certificeringer fra begge kontinenter kan vi servicere både store og små kunder. Vi bliver allerede anvendt jævnligt af internationale hotelkæder som Hilton og Accor, men vil med glæde også tage os af din franske oversættelse af turisme relaterede tekster.

Fra erfaring kommer kvalitet

Vores franske turismeoversættere har flere års erfaring i at oversætte rejse og turisme tekster. Har du en hjemmeside, der skal oversættes, er vores oversættere også i stand til at tage sig af dette projekt. De er vant til at arbejde med de fleste CMS systemer og kan derfor oploade oversættelserne til dit system. Desuden vil oversættelserne blive korrekturlæst med det samme, hvilket både vil spare dig tid og penge.

Vi vil typisk oversætte følgende for turistindustrien:

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Vil du have et tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor vi vil give dig en pris inden for et minut. Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail med spørgsmål.

The Native Translator er en del af det schweiziske Opens internal link in current windowoversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder fransk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinsk oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret fransk oversættelse til mere end 100 sprog.