The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Græsk farmaceutisk oversættelsesservices

Uddannede farmaceutiske oversættere

Vores team af græske farmaceutiske oversættere består af uddannede farmaceuter, der altid kan levere en professionel oversættelse. Vores service kan håndtere selv de mest komplicerede græske oversættelser.

Med certificeringer i både Europa og Nordamerika er du garanteret den bedste kvalitet og en service uden lige. Fejl inden for denne branche kan lede til misforståelser, der i værste tilfælde kan have alvorlige konsekvenser. Vi har fuld forståelse for, at der ikke er plads til fejl, og du kan med garanti undgå dette ved at benytte vores oversættelsesservice.

Vi kan blandt andet oversætte følgende farmaceutiske dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Vil du gerne i gang med at benytte vores græske oversættelsesservice, kan vi give dig et tilbud, når du går till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Allerede inden for et minut efter du har oploadet de dokumenter, der skal oversættes, vil du få oplyst vores pris for dit farmaceutiske projekt. Alle dine oplysninger og dokumenter bliver naturligvis behandlet påpasseligt og med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, du ønsker at stille os, inden vi går i gang med din græske oversættelse, kan vi kontaktes døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.