The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online græsk hotel-oversættelse

Skræddersyede hotelløsninger

Hos The Native Translator kan vi tage os af forskellige oversættelsesprojekter. Dette er blandt andet grunden til, at vi jævnligt bliver anvendt af internationale hotelkæder som Hilton og Accor samt hoteller fra hele verden til at oversætte deres hjemmesider eller markedsføringsmateriale til græsk eller et af de 100 andre sprog, som vores oversætterteam dækker.

Oversættelsesservice med mere

Vores specialiserede oversættere har marketingsekspertise og har evnen til at tilpasse sproget, så det passer til det lokale sprog og kultur. Vi kan derfor hjælpe dig med at nå ind på det græske marked.

Vores græske team har desuden erfaring med at optimere hjemmesidetekster og gøre det mere søgemaskine- og brugervenligt. Dette har tidligere hjulpet hoteller med at øge antallet af besøgende til deres hjemmeside samt med at forvandle dem til reservationer, og det samme vil det gøre for dig.

Hoteller beder os typisk at oversætte følgende:

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

For at komme i gang med din oversættelse til græsk kan du gå till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade de tekster, der skal oversættes. Allerede inden for et minut vil vi sende dig et tilbud.

Har du nogle spørgsmål kan vi kontaktes via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.