The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Græsk it-oversættelse

Græske IT specialister

Vores online team består af over 5000 oversættere, der hver især er specialister inden for deres felt. Udover vores oversættere gælder det også vores korrekturlæsere, projektledere, programmører og webdesignere. Til alle græske IT oversættelsesprojekter vil vi kun benytte sprogeksperter med en IT uddannelse.

Med vores mange års erfaring, kvalitetsgaranti, høje serviceniveau og konkurrencedygtige pris er du sikker på at modtage en nøjagtig oversættelse til tiden. Om du repræsenterer en international virksomhed og har et stort IT projekt, der skal oversættes, eller blot er et individ, der ønsker at oversætte enkelte sider til græsk, så kan vi hjælpe dig, da intet projekt er for stort eller småt.

Vores IT oversættelsesservice kan tilbyde følgende:

Ved siden af vores almindelige oversættelsesservice kan vi også tilbyde servicen The Web Shop Language Solution™. Denne løsning kan oversætte dine kunders græske henvendelser til mere end 100 andre sprog og kan også bruges til at oversætte dine svar til disse – alt sammen inden for et par minutter! Med denne løsning kan du derfor undgå at ansætte sprogspecialister i kundeserviceafdelingen.

Vi kan oversætte dine IT dokumenter til græsk inden for:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

For at komme i gang skal du gå till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.