The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Græsk kontrakt-oversættelse

Juridiske specialister

I mere end 10 år har The Native Translator været et af Europas førende online juridiske oversættelsesbureauer. Vores professionelle service kan håndtere græske kontraktoversættelser for alt fra advokatfirmaer, juridiske afdelinger, små virksomheder og privatpersoner. Intet projekt er for stort eller småt for os.

Med certificeringer i Europa og Nordamerika samt en kvalitetsgaranti er du altid sikker på at modtage den bedste service og en 100 % korrekt oversættelse.

Forståelse for græsk jura og kultur

Når en oversætter og en korrekturlæser skal håndtere en kontraktoversættelse, er det yderst nødvendigt for dem at have en forståelse for flere juridiske systemer samt for kulturen i de pågældende lande. Uden denne forståelse kan noget af betydningen gå tabt, hvilket i de værste tilfælde kan have meget alvorlige konsekvenser. Ved at anvende vores service, vil du undgå en situation som denne, da vores kontraktoversættere og korrekturlæsere har græsk som modersmål og kommer fra en juridisk baggrund.

Ønsker du at komme i gang med din græske kontraktoversættelse, kan du gå till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, oploade kontrakten der og vælge dine sprog. Dette skal vi bruge for at kunne bedømme længden af din kontrakt og give dig et tilbud allerede inden for et minut. Alle dine oplysninger og kontrakter vil naturligvis blive behandlet med fuld fortrolighed.

Vil du gerne stille os nogle spørgsmål, kan vi træffes døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.