The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Græsk marketing-oversættelse

Tal til det græske folk

Har du planer om at bryde ind på det græske marked, kan vores online oversættelsesservice hjælpe dig. I mere end 10 år har vi specialiseret os i at levere græske marketingsoversættelser, og det er ikke uden grund, at vi er et af Europas ledende oversættelsesbureauer inden for dette felt. Med nogle af reklamebranchens bedste oversættere og korrekturlæsere og certificeringer i både Europa og Nordamerika, er du garanteret den højeste kvalitet.

Kreative oversættelser der forstår den græske kultur

Vores oversættere har forståelse for vigtigheden af, at budskabet i en markedsføringskampagne passer med de forventninger, der findes på det græske marked. De er derfor i stand til at oversætte kreative tekster med dobbeltbetydning, ordspil, metaforer eller karaktertræk, der passer til den lokale kultur.

Vi kan oversætte følgende typer marketingstekster:

  • Markedsføringsmateriale
  • Pressemeddelelser
  • Emballage
  • Brochurer
  • Kataloger
  • Hjemmesider
  • Mobile applikationer

Udover ovennævnte tekster kan vi også oversætte andre former for markedsføringsmateriale til græsk. Ønsker du mere information om dette, kan vi træffes på Opens window for sending emaile-mail.

Ønsker du blot at komme i gang med dit græske oversættelsesprojekt, skal du gå till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Ønsker du at sprede dit budskab til andre lande end Grækenland, kan vi også hjælpe med dette. Vores team kan nemlig oversætte til mere end 100 sprog.    

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstämmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.