The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online græsk medicinal oversættelse

Faguddannede eksperter

I mere end 10 år har The Native Translator været online udbyderen hos den schweiziske oversættergruppe The Translator Group. Med certificeringer i Europa og Nordamerika er vi hurtigt blevet manges foretrukne oversættelsestjeneste. Vi bliver jævnligt anvendt af nogle af verdens største medicinalfirmaer, forsikringsselskaber og privatpersoner til at oversætte deres dokumenter til et af de 100 sprog, som vores team dækker inklusiv græsk.

Kvalitet er vores varemærke

Vores internationale team, som består af over 5000 oversættere fra hele verden, inkluderer græske oversættere, der har speciale i medicin. De forstår alle, at der ikke er plads til fejl, da bare den mindste misforståelse kan have kritiske følger.

En grundig gennemgang af oversættelserne foretaget af en kvalificeret korrekturlæser er derfor også inkluderet i vores service som et led af vores strenge kvalitetskontrol.

Vi kan blandt andet oversætte følgende medicinale tekster til græsk:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Ønsker du at få et tilbud på dit oversættelsesprojekt, kan du gå till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade dine medicinale dokumenter. Herefter skal du vælge græsk, og det sprog dokumentet skal oversættes til samt medicin som fagområde. Efter dette er gjort, vil du modtage en pris inden for et minut.

Vil du gerne kontakte os, kan vi træffes via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.