The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Græsk sundhedspleje oversættelse

Græske specialister fra sundhedsplejen

I mere end 10 år har The Native Translator haft speciale i at oversætte dokumenter for sundhedsplejen til 100 sprog inklusiv græsk. Som et af Europas førende online oversættelsesbureauer inden for dette område, har vi certificeringer i både Europa og Nordamerika, samt et ekspert team og en kvalitetsgaranti. Dette garanterer dig en fuldstændig nøjagtig oversættelse, når du benytter dig af vores service.

Når kommunikation er alt afgørende

For at oversætte følsomme dokumenter, der er relateret til sundhedsplejen, ved vi, hvor vigtigt det er, at oversættelsen er fejlfri. Fejl kan nemlig lede til misforståelser, som i de allerværste tilfælde kan have fatale følger.

Til at tage sig af dit projekt har vi et team af oversættere og korrekturlæsere, som alle har en uddannelse inden for sundhedsplejen, og ved, hvordan den korrekte terminologi anvendes på græsk.

Vi er et af Europas mest anvendte oversættelsesbureauer, når det drejer sig om at oversætte patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger, fordi vi sørger for, at vores oversættelser passer til den græske kultur, og at alle dine dokumenter og oplysninger bliver håndteret forsigtigt med fuld fortrolighed.

Start din oversættelse ved at gå till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Har du nogle spørgsmål, kan vi træffes via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.