The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online græsk turisme-oversættelse

Få flere besøgende fra Grækenland

I mere end 10 år har vi været specialiseret i at oversætte materiale, der henvender sig til græske turister. Vi er kendt i Europa og Nordamerika for at levere professionelle oversættelser, der er tilpasset det lokale publikum. Med certificeringer på begge disse kontinenter kombineret med en streng kvalitetskontrol, er du sikret en 100 % korrekt oversættelse leveret til tiden.

Det er derfor ikke uden grund, at internationale hotelkæder som Hilton og Accor er at finde i blandt vores tilbagevendende kunder. Har du ansvar for markedsføringen, eller er du webmaster for et hotel, turistråd eller anden virksomhed, der ønsker at tiltrække sig græske turister, kan vi hjælpe dig med både store og små oversættelsesprojekter.

Vores service kan mere end blot oversætte

Vores græske oversætterteam har flere års erfaring med at oversætte tekster til turistbranchen og kan oversætte hjemmesider samt oploade teksterne direkte til dit CMS system. Vores service inkluderer desuden korrekturlæsning.

Vi kan blandt andet oversætte følgende:

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

For at få et tilbud, kan du gå till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Har du nogle spørgsmål, kan vi træffes via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.