The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Græsk website-oversættelse

Tilpas din hjemmeside til det lokale publikum

I mere end 10 år har The Native Translator været førende på det europæiske marked i at oversætte websites til græsk og mere end 100 andre sprog. Vi har siden 2005 oversat mere end 1000 websites og står klar til at tage os af dit kommende projekt.

Vores græske team består af specialiserede oversættere, der har mange års erfaring i at oversætte hjemmesider for hoteller, reklamebureauer, advokatfirmaer osv. De har et dybdegående kendskab til det græske sprog og kultur, og de kan også optimere dit indhold, så det bliver søgemaskine- og brugervenligt.

Vores oversættere kan blandt andet håndtere formater som:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Kunne du tænke dig at oversætte indholdet på dit website til græsk, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, og komme i gang ved at følge instrukserne der.

Vores website oversættelsesservice kan mere end bare oversætte. Vi kan inkludere søgemaskineoptimering (SEO) og kan oploade teksterne direkte til dit CMS (Content Management System). Ønsker du at få mere information om dette, eller har du nogle andre spørgsmål, som vi ikke har besvaret foroven, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvor vi står til rådighed døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstämmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.