The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk Farmaceutisk Oversættelsesservice

Faguddannede farmaceutiske oversættere

Vores team af italienske farmaceutiske oversættere består af uddannede farmaceuter, der er i stand til at tilbyde en professionel oversættelsesservice. De kan levere netop det, du har behov for fra en italiensk oversættelse.

Vi har certificeringer i både Europa og Nordamerika, hvilket garanterer dig den højeste kvalitet og bedste service. Vi har fuld forståelse for, at der ikke er plads til fejl inden for denne branche. De kan lede til misforståelser, der i værste tilfælde kan have alvorlige konsekvenser. Undgå et scenarie som dette ved at benytte vores oversættelsesservice.

Vi kan oversætte følgende farmaceutiske dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Ønsker du at komme i gang med at benytte vores italienske oversættelsesservice, kan du få et tilbud ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut, efter du har oploadet de dokumenter, der skal oversættes, vil du modtage en pris fra os. Vi vil naturligvis behandle alle dine oplysninger og dokumenter påpasseligt og med fuld fortrolighed.

Vil du gerne stille os nogle spørgsmål vedrørende vores service eller andet, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder italiensk finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som Opens internal link in current windowoversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.