The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk Hotel Oversættelse

Skræddersyede løsninger for hoteller

The Native Translator kan tage sig af forskellige typer oversættelser, og vi bliver derfor jævnligt anvendt af store internationale hotelkæder som Hilton og Accor samt hoteller fra hele verden til at oversætte deres hjemmesider eller markedsføringsmateriale til italiensk eller et af de 100 andre sprog, som vores service dækker.

Oversættelsesservice og mere til

Med vores service kan du nå ind på det italienske marked. Vores specialiserede oversættere har marketingsekspertise og har evnen til at tilpasse sproget, så det passer til det lokale sprog og kultur.
Vores italienske team har desuden speciale i at optimere indhold på hjemmesider og gøre det mere søgemaskine- og brugervenligt. Dette kan hjælpe hoteller med at øge antallet af besøgende til deres hjemmeside samt med at forvandle dem til reservationer.

Hoteller beder os typisk at oversætte følgende:

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Du kan gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade de tekster, der skal oversættes, hvis du ønsker at komme i gang med din oversættelse. Vi vil give dig et tilbud allerede inden for et minut.

Ønsker du at få mere information og har nogle spørgsmål, du gerne vil stille os, inden vi går i gang, kan vi kontaktes via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og Opens internal link in current windowoversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.