The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk marketingsoversættelse

Tal til det italienske publikum

Ønsker du at bryde ind på det italienske marked, kan vores online service hjælpe dig. Siden 2005 har vi specialiseret os i at levere italienske marketingsoversættelser, og vi er et af Europas ledende oversættelsesbureauer inden for dette fag. Dette skyldes, at vores team består af reklamebranchens bedste oversættere og korrekturlæsere. Vi har desuden certificeringer i Europa og Nordamerika, hvilket garanterer dig den højeste kvalitet.

Kreative oversættelser med en forståelse for den italienske kultur

Vores oversættere forstår, hvor vigtigt det er, at budskabet i en markedsføringskampagne passer med de forventninger, der findes på det italienske marked. De kan oversætte kreative tekster med dobbeltbetydning, ordspil, metaforer eller karaktertræk, der passer til den lokale kultur.

Vi kan oversætte følgende typer marketingstekster:

  • Markedsføringsmateriale
  • Pressemeddelelser
  • Emballage
  • Brochurer
  • Kataloger
  • Hjemmesider
  • Mobile applikationer

Udover ovenstående kan vi også oversætte andre markedsføringstekster til italiensk. Kunne du tænke dig at vide mere om dette, kan vi træffes på e-mail.

Vil du i gang med dit oversættelsesprojekt med det samme, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Ønsker du at sprede dit budskab til flere lande, kan vi også hjælpe med dette. Vores team kan oversætte til mere end 100 sprog.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og Opens internal link in current windowoversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.