The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk medicinal oversættelse

Uddannede specialister

The Native Translator er online udbyderen hos den schweiziske oversættergruppe The Translator Group. Vi har eksisteret siden 2005 og med certificeringer i Europa og Nordamerika, blev vi hurtigt manges foretrukne oversættelsestjeneste. Vi anvendes jævnligt af nogle af verdens største medicinalfirmaer, forsikringsselskaber og privatpersoner til at oversætte deres dokumenter til italiensk eller til et af de andre 100 sprog, vores team dækker.

Kvalitet er vores kendemærke

Iblandt vores team, der består af over 5000 oversættere fra hele verden, findes italienske oversættere, der har speciale i medicin. De forstå alle vigtigheden af, at der ikke er plads til fejl, da selv den mindste misforståelse kan have kritiske konsekvenser.

Som et led i vores strenge kvalitetskontrol inkluderer vores oversættelsesservice en grundig gennemgang foretaget af en kvalificeret korrekturlæser.

Vi kan blandt andet oversætte følgende medicinale tekster til italiensk:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Vil du gerne have et tilbud på dit oversættelsesprojekt, skal du blot gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade dine dokumenter. Herefter bedes du vælge italiensk, og det sprog dokumentet skal oversættes til samt medicin som fagområde. Når dette er gjort, vil du modtage en pris inden for et minut.

Ønsker du at kontakte os, kan vi træffes via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.