The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk Patentoversættelse

Online servicen hos The Translator Group

Med en patentoversættelse til italiensk fra The Native Translator er du altid garanteret en fejlfri oversættelse. Som en del af The Translator Group og med både europæiske og nordamerikanske certificeringer bag os er du altid garanteret den højeste kvalitet leveret til tiden og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Juridiske eksperter

Vores globale team er sammensat af over 5000 oversættere, der hver især har speciale inden for hver deres fag. Det kræver en oversætter, der har erfaring med lovgivning, fremgangsmåder og direktiver, og som er specialiseret i at oversætte patenter, til at kunne håndtere en italiensk patentoversættelse. Vi har oversættere og korrekturlæsere, der lever op til disse krav, og vi vil matche dig med de mest kompetente til at tage sig af dine dokumenter. Vores strenge kvalitetskontrol vil desuden garantere dig en 100 % korrekt oversættelse.

Ønsker du en ekstra kvalitetsforsikring, kan vores service inkludere en gennemgang af en italiensk patentadvokat.

Gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal hvis du ønsker at komme i gang med din patentoversættelse til italiensk. Her skal du blot oploade dine dokumenter til vores system, vælge dine sprog og fagområde. Vi skal bruge dette for at kunne udregne en pris for projektet, og du vil modtage den allerede inden for et minut.

Har du nogle spørgsmål, du ønsker at stille os, kan vi kontaktes via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.