The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk Sundhedspleje Oversættelse

Italienske specialister fra sundhedsplejen

The Native Translator har siden 2005 haft speciale i at oversætte dokumenter for sundhedsplejen til italiensk og mere end 100 andre sprog. Vi er et af Europas førende online oversættelsesbureauer inden for dette område, og det er ikke uden grund. Med certificeringer i både Europa og Nordamerika, et ekspert team og vores kvalitetsgaranti, er du sikret en fuldstændig korrekt oversættelse ved at benytte vores service.

Når kommunikation er alt afgørende

Når det handler om at oversætte følsomme dokumenter, der er relateret til sundhedsplejen, ved vi, hvor afgørende det er, at oversættelsen er fejlfri. Fejl kan lede til misforståelser, der i de værste tilfælde kan have meget alvorlige følger. Vores team af oversættere, der vil tage sig af din oversættelse, har alle en uddannelse inden for sundhedsplejen, og ved, hvordan den korrekte terminologi anvendes på italiensk.

The Native Translator er et af Europas mest anvendte oversættelsesbureauer, når det drejer sig om at oversætte patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger. Vi sørger for, at vores oversættelse passer til den italienske kultur, og at dine dokumenter bliver håndteret forsigtigt med fuld fortrolighed.

Kom i gang med dit oversættelsesprojekt ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil du få oplyst en pris og et leveringstid inden for et minut, efter du har oploadet, de dokumenter, der skal oversættes.

Vi kan træffes via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder italiensk finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som Opens internal link in current windowoversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.