The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk Turisme Oversættelse

Få flere besøgende fra Italien

Siden 2005 har vi specialiseret os i at oversætte materiale, der henvender sig til italienske turister. Vi har længe været kendt i Europa og Nordamerika for at levere professionelle oversættelser, der kæler for det lokale publikum og med certificeringer på begge kontinenter kombineret med en streng kvalitetskontrol, er du sikret en fuldstændig nøjagtig oversættelse, der altid leveres til tiden.

Der er en god grund til at internationale hotelkæder som Hilton og Accor er i blandt vores tilbagevendende kunder. Er du ansvarlig for markedsføringen eller er webmaster for et hotel, turistråd eller anden virksomhed, der vil tiltrække sig italienske turister, kan vi hjælpe dig med både store som små oversættelsesprojekter.

Vores service inkluderer mere end blot en oversættelse

Med flere års erfaring i at oversætte tekster til turistbranchen, kan vores italienske team oversætte hjemmesider og oploade teksterne direkte til dit CMS system. Vi vil desuden lade en korrekturlæser gennemgå disse, inden de bliver oploadet eller leveret til dig.

Vi kan blandt andet oversætte følgende:

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Ønsker du at få et tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Vil du gerne i kontakt med os, kan vi træffes via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og Opens internal link in current windowoversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.