The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk website oversættelse

Tilfredsstil det lokale publikum

Siden 2005 har vi været online afdelingen hos den schweiziske oversættergruppe The Translator Group og har siden da oversat mere end 1000 websites. Vi kan oversætte indhold for forskellige fag samt websites til italiensk eller et andet af vores 100 sprog.

På vores italienske team findes specialiserede oversættere, der har flere års erfaring i at oversætte websites for alt fra hoteller, reklamebureauer, advokatfirmaer osv. De har et indgående kendskab til det italienske sprog og den italienske kultur, og kan desuden optimere indholdet, så det bliver mere søgemaskine- og brugervenligt.

Vores website team kan blandt andet oversætte formater som:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Ønsker du blot at oversætte indholdet på dit website til italiensk, kan du komme i gang ved at gå til vores  oversættelsesportal, og følge instrukserne der.

Vores website oversættelsesservice kan også inkludere søgemaskineoptimering (SEO) og direkte oploading til dit CMS (Content Management System). Vil du gerne vide mere om dette, eller har du nogle andre spørgsmål, som ikke er blevet besvaret foroven, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvor vi står til rådighed døgnet rundt. Vi kan desuden oversætte til mere end 100 andre sprog end italiensk.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og Opens internal link in current windowoversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.