The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk farmaceutisk oversættelsesservice

Faguddannede farmaceutiske oversættere

Vores japanske farmaceutiske oversættere er alle uddannede farmaceuter og er derfor i stand til at tilbyde en professionel oversættelsesservice, der leverer netop det, du har behov for fra en japansk oversættelse.

Med certificeringer i både Europa og Nordamerika er du desuden garanteret den bedste kvalitet. Vi har fuld forståelse for, at der ikke er plads til fejl i denne branche, da det kan lede til misforståelser, der kan have alvorlige konsekvenser. Du kan undgå et scenarie som dette ved at benytte vores service.

Vi kan blandt andet oversætte følgende dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Vil du gerne i gang med at benytte vores japanske oversættelsesservice, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få et tilbud. Her skal du vælge de sprog der skal oversættes til og fra, vælge dit fagområde samt oploade de dokumenter, der skal oversættes. Du vil herefter modtage et tilbud inden et minut er gået. Du er selvfølgelig sikret, at alle dine dokumenter vil blive behandlet med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, som ikke er blevet besvaret foroven, kan vi kontaktes hele døgnet via Opens window for sending emaile-mail. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, japanske medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.