The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk hotel oversættelse

Skræddersyede løsninger

Hos The Native Translator kan vi tage os af forskellige typer oversættelsesprojekter. Internationale hotelkæder som Hilton og Accor benytter hyppigt vores oversættelsesservice, og hoteller fra hele verden kontakter os jævnligt for at få oversat deres hjemmesider eller marketingsmateriale til japansk eller et andet af de 100 sprog, vi dækker.

Oversættelsesservice med mere

Med vores service kan du nå et nyt marked ved at oversætte din markedsføringskampagne. Vores specialiserede oversættere har marketingsekspertise og er i stand til at tilpasse sproget, så det passer til den lokale kultur.

Vi har desuden speciale i at optimere indhold på hjemmesider. Dette kan hjælpe hoteller med at forvandle deres besøgende til reservationer.

Vi oversætter typisk følgende for hoteller:

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Har du planer om at nå det japanske marked og få flere reservationer derfra, kan du starte med en oversættelse hos The Native Translator. Du kan gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade de tekster, der skal oversættes. Du vil modtage et tilbud fra os allerede inden for et minut.

Vil du gerne have mere information og har nogle spørgsmål, du gerne vil stille os, inden vi går i gang, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder japanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.