The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk medicinal oversættelse

Vi kan tage os af store som små projekter

The Native Translator er online servicen hos The Translator Group, som har certificeringer i Europa og Nordamerika. Siden 2005 har vi specialiseret os i at oversætte japanske dokumenter, og vi bliver i dag jævnligt brugt af nogle af verdens største medicinalfirmaer, forsikringsselskaber og privatpersoner.

Vi er kendte for kvalitet

Vores team består af over 5000 oversættere fra hele verden, og heriblandt findes oversættere med speciale i medicin og japansk som modersmål. De forstår vigtigheden af kvalitet inden for dette felt, da fejl kan lede til misforståelser, der kan have kritiske konsekvenser.

Vores service inkluderer desuden en grundig gennemgang af en kvalificeret korrekturlæser, som et led af vores strenge kvalitetskontrol.

Vi kan oversætte følgende medicinale tekster:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Ønsker du at oversætte dine dokumenter til eller fra japansk, kan vi give dig et tilbud, hvis du går til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploader dokumenterne. De vil blive behandlet omhyggeligt med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, som du føler, ikke er blevet besvaret foroven, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står til din rådighed døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske japanske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.