The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk patentoversættelse

Online udbyderen hos The Translator Group

Hos The Native Translator er du altid garanteret at modtage en korrekt patentoversættelse til japansk. Vi er en del af The Translator Group og har både europæiske og nordamerikanske certificeringer bag os. Med disse kan vi sikre dig den højeste kvalitet leveret til tiden og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Juridiske eksperter

Vores globale team består af over 5000 oversættere med speciale inden for hver deres område. For at kunne håndtere en japansk patentoversættelse, kræver det en oversætter, der har erfaring med lovgivning, fremgangsmåder og direktiver, og som er specialiseret i at oversætte patenter. Vi vil matche dig med vores mest kompetente oversætter samt en korrekturlæser, som vil gennemgå alle dine oversatte dokumenter. Gennem vores grundige kvalitetskontrol kan du være sikker på at modtage en fuldstændig korrekt oversættelse.

Ønsker du dog en yderligere kvalitetsforsikring, kan vi lade en japansk patentadvokat gennemgå oversættelsen af dine vigtige dokumenter og kontrakter.

For at komme i gang med din oversættelse, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Vi vil give dig en pris, efter du har oploadet dine dokumenter til vores system. Dette tager mindre end et minut, og du kan være helt tryg ved at oploade dine dokumenter, da vi blot skal bruge dem til at bedømme længden. De vil blive behandlet med fuld fortrolighed.

Ønsker du at stille os nogle spørgsmål, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, japanske juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.