The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online kinesisk hotel-oversættelse

Kinesisk hotel-oversættelse, turisme- og rejsedokumenter, oversat af indfødte kinesiske turisme- og marketing-oversættere.

Vi lever kundetilpassede kinesiske oversættelser, og effektive marketingsløsninger for hotel- ogbeværtningsindustrien over hele verden.
Da vi er eksperter isprogløsninger og online-teknologier, hjælper vi hoteller med at forvandlebesøgene på en website til faktiske reservationer og opbygge gæsternes loyalitet.

På grund af hotelbranchens internationale beskaffenhed, oversætter mange hoteller deres website til et antal fremmede sprog. Logikken bag dette er enkel: et hotel i Frankrig har en større mulighed for at få online reservationer fra turister fra USA, hvis deres website er oversat til engelsk.

Kinesisk hotel- og turisme-oversættelse som faktisk giver dig kunder!

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder kinesisk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret kinesisk oversættelse til mere end 100 sprog.