The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk hotel oversættelse

Nogle af verdens største hotelkæder anvender os allerede

Vi servicerer med stolthed jævnligt internationale hotelkæder som Hilton og Accor. De benytter vores oversættelsesservice til at oversætte deres hotellers hjemmesider eller deres markedsføringsmateriale til et af de 100 sprog, vi tilbyder.

Du kan gøre som dem, og nå et koreansk publikum med en reklamekampagne og hjemmeside, der er skræddersyet til den rette målgruppe. Vores koreanske oversættelsesservice til hoteller tilbydes af vores specialiserede oversættere, der med marketingsekspertise kan tilpasse sproget til den lokale kultur.

Oversættelsesservice med mere

Hos The Native Translator kan vi mere end bare oversætte. Vores oversættelsesservice kan inkludere skræddersyede marketingsløsninger til hoteller verden over. Vi kan desuden optimere indholdet på hjemmesider, så det bliver nemmere for besøgende at reservere deres næste ophold.

Vi vil typisk oversætte følgende for hoteller:

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Hoteller verden over er begyndt at se potentialet i at nå det koreanske publikum. De er derfor begyndt at oversætte deres hjemmesider til koreansk og køre direkte reklamekampagner i Korea for at få flere besøgende.

Vil du også gerne ind på det koreanske marked, kan du oversætte dit hotels hjemmeside hos os. Gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, og find ud af hvordan. Vil du have mere information, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder koreanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.