The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk it oversættelse

Koreanske IT specialister

Det globale team hos The Native Translator består af over 5000 specialister, der tæller alt fra projektledere til oversættere, korrekturlæsere, programmører og webdesignere. Vi benytter udelukkende erfarne sprogeksperter med en uddannelse inden for IT til at tage sig af en koreansk IT oversættelse.

Vores IT oversættelsesservice med mere

Med certificeringer i blandt andet Europa og Nordamerika og en kvalitetsgaranti, som vi altid lever op til, er det ikke uden grund, at vi siden 2005 har været et af Europas mest anvendte IT oversættelsesbureauer. Vi vælges blandt andet ofte af alt fra internationale selskaber til mindre virksomheder og privatpersoner.

Vi kan oversætte dine IT dokumenter til koreansk inden for følgende:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Er dit fagområde ikke repræsenteret foroven, er der stadig en stor chance for, at vi kan oversætte dine tekster.

Udover almindelige oversættelser kan vi tilbyde dig servicen The Web Shop Language Solution™. Med denne service undgår du at ansætte et stort kundeserviceteam til at tage sig af dine kunder fra hele verden. Vi kan hurtigt oversætte henvendelser fra kunder og dine svar.

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål, du gerne vil stille os vedrørende vores service eller processer. Vil du gerne modtage et tilbud på dit kommende projekt, kan du få dette fra vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder koreanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.