The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk sundhedspleje oversættelse

Specialiserede oversættere fra sundhedsplejen

Siden 2005 har The Native Translator specialiseret sig i at oversætte koreanske dokumenter for sundhedsplejen. Vi har certificeringer i både Europa og Nordamerika, og kan derfor tilbyde dig en kvalitetsgaranti, der sikrer en fejlfri oversættelse.

Når kommunikationen er alt afgørende

Hos The Native Translator ved vi, at en korrekt oversættelse er altafgørende for kunden. Indeholder dokumenter relateret til sundhedsplejen fejl, kan det gå hen og blive ret kritisk. I værste tilfælde kan det have alvorlige konsekvenser, og derfor skal oversættelserne altid være 100 % korrekte.

Vi er et af de mest anvendte oversættelsesbureauer i Europa, når det kommer til at oversætte patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger. I blandt vores oversætterteam har vi uddannede sundhedsplejere, der ved, hvordan korrekt terminologi anvendes. Vi sørger desuden for, at oversættelsen passer til den lokale kultur, og at alle dine dokumenter bliver håndteret med fuld fortrolighed.

Ønsker du at oversætte et dokument til eller fra koreansk, kan du få et tilbud ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du kan oploade teksten. Inden for et minut vil du modtage en pris for oversættelsen.

Vil du gerne stille os nogle spørgsmål, inden vi går i gang, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder koreanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, Opens internal link in current windowmedicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.