The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk turisme oversættelse

Turismebureauer verden over bruger os allerede

The Native Translator er et af Europas førende oversættelsesbureauer, som er kendt for at levere til tiden til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi er en del af oversættergruppen The Translator Group, som har certificeringer i Europa og Nordamerika, og vi har en af branchens strengeste interne kvalitetskontrol, som sikrer dig den bedste kvalitet – hver gang.

Nogle af de største hotelkæder i verden, som blandt andet Hilton og Accor, anvender hyppigt vores service, og det samme kan du også gøre, når du har nogle tekster, der skal oversættes til koreansk. Er du ansvarlig for markedsføringen for et hotel, et turistråd eller en anden turist relateret virksomhed, kan vi hjælpe dig med alt fra store til små oversættelsesprojekter.

Sprogeksperter med års erfaring inden for turistbranchen

Vores koreanske turismeoversættere har specialiseret sig i at oversætte alle slags tekster til turistindustrien. De kan derudover også oversætte hele hjemmesider og oploade oversættelserne direkte til dit CMS system. Som en del af vores service bliver alle tekster inden levering korrekturlæst, for at sikre oversættelsen er fejlfri.

Vi kan blandt andet oversætte følgende til koreansk:

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Få et tilbud ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportalOpens internal link in current window, og kom i gang med det samme.

Har du nogle spørgsmål, kan vi træffes døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder koreanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.